Delte ut biler i høytidsgaver

Den hinduistiske nyttårsfeiringen Divali er i full gang, og startet på onsdag og torsdag denne uken, men forretningsmannen Savjibhai Dholakia tyvstartet feiringen allerde på søndag – da delte han ut hele 491 biler til sine ansatte, mens andre fikk juveler og pengeinnskudd!

Gladnyheter som dette må vi selvsagt videreformidle og det er nesten utrolig det i det hele tatt er mulig. Når det er sagt: mannen har grunnlagt et diamantfirma og har utvilsomt penger på bok, og søndagen valgte han altså å arrangere en divali-fest for de ansatte. Denne festen er en lysfest som altså markerer det nye året, og det er vanlig at man gir bort gaver i forbindelse med dette.

Den velbeslåtte diamantbaronen klasket i imidlertid uvanlig hardt til i år:

* 491 ansatte i firmaet fikk en Fiat Punto hver.

* 207 ansatte fikk pengeinskudd til en treroms leilighet.

* 570 ansatte, og da de som hadde både bil og bolig, fikk diamanter og gull til 40.000 kroner hver!

Dette er fantastiske gaver, og i et land som India er beløp som dette antakeligvis som gigantiske å regne.

Premierer lojalitet

Dholakia ser ikke på disse gavene verken som bonuser eller incentiver, men mer som et lojalitetsprogram. Med gavene anerkjenner han at de ansatte også har gitt sterke bidrag til selskapets vekst ved at de har fått en stadig høyere kompetanse etter hvert som årene har gått.

Det var totalt 1200 medarbeidere som fikk gaver og alt fra renholdere til sjefer fikk nyte godt av lederens generøsitet. Selskapet har totalt 9000 medarbeidere i fordelt i Surat, Mumbai og verden forøvrig, og firmaet eksporterer slipte diamanter for massive 6 milliarder kroner til rundt omkring 70 land over hele verden.

Sånn kan man altså feire sine ansatte

Sånn kan man altså feire sine ansatte