Egenkapital til bilkjøp

Vi nevnte i en annen artikkel her inne at man får den aller beste renten på billån hvis man har en egenkapital på 30-35% og dette skal man ikke kimse av, for beløpene man sparer vil være betydelige.

Når man kjøper seg en dyr bil er det dog ikke alle som har en egenkapital som er tilsvarende 30-35% og da kan det faktisk lønne seg å ta opp et ekstra lån et annet sted for å kunne få det gunstigste bilfinansieringstilbudet.

Et lån som dette kan derfor godt være usikret ettersom man vil spare mye penger på hovedlånet ettersom man vil få lavere rente på det.

Hvis du er ute etter et slikt lån kan det være veldig gunstig å benytte seg av en såkalt låneagent på nett, for dette vil utvilsomt gjøre søknadsprosessen din adskillig lettere enn hva om du må gjøre hele arbeidet selv – og det koster deg i tillegg ingenting ekstra.

Uansett hva slags produkt man er ute etter vil man alltid ha det beste tilbudet på dette, og det gjelder naturligvis også for lån. Å finne det billigste produktet betyr å lete blant flere forskjellige produkter, og når det gjelder lån vil dette igjen innbære å sende inn flere søknader til forskjellige banker. Dette vil være tid- og arbeidskrevende, men er allikevel en jobb som må gjøres ettersom det vil være store differanser mellom hva bankene kan tilby deg som kunde.

Det hele fungerer veldig enkelt og er en ukomplisert affære for deg som lånekunde: fyll ut én enkelt søknad på sidene til låneagenten før du deretter lener deg tilbake for å slappe av. Deretter gjør låneagenten og bankene resten av jobben, og det foregår slik at agenten sender din søknad videre til flere forskjellige banker. Bankene vil så komme tilbake til agenten med sitt tilbud, og agenten vil deretter velge ut det billigste lånet og formidle dette videre til deg som kunde.

Du får dermed sendt ut søknaden din til flere banker og mottar det beste tilbudet, uten å nærmest måtte løfte en eneste finger.

Enklere kan det ikke bli og du vil deretter være kvalifisert for den aller beste renten på ditt billån.