Ha billånet parat

Annonse sponset av Lånemegleren.no

Gjennom hele 2014 ble det registert over 144 000 nye personbiler i Norge og det er et tall som er 1,4% høyere enn det foregående året. Hva forteller det? Jo, det sier at vi nordmenn er glade i å handle biler!

Det var Volkswagen, Toyota, Volvo og BMW som var de mest populære bilene på markedet og det reflekterer vel det vi er vant med å se etter veiene. Ettersom det kommer såpass mange nye biler inn på markedet hvert år betyr det det samme som at det også kommer mange biler inn på bruktbilmarkedet ettersom de forrige bilene gjerne skiftes ut og legges ut for salg.

Å kjøpe bruktbiler er derfor gjerne et kjøpers marked ettersom utvalget er så stort, og stort utvalg gir som regel lavere priser. Fiks deg derfor et billån i dag, og vær parat til du skal gjennomføre kjøpet ditt (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.). Det mest økonomiske er som kjent å kjøpe biler som er 2-3 år gamle ettersom de da er ferdige med det største verditapet. Dette tapet er betydelig og å kjøpe nytt er rett og slett dårlig butikk, selv om det er fristende. Ved å kjøpe brukt tenker man derfor økonomisk og kan få seg gode biler til en bra pris.

Å være på utkikk etter en bil er en tålmodighetsprøve, men det vil allikevel lønne seg å ikke forhaste seg. Det er nok av bilkjøp som har blitt gjort på impuls og som har ført til at kjøperen enten har betalt for mye i forhold til markedspris eller som rett og slett har kjøpt katta i sekken. Ved å ha finansieringen på plass har man muligheten til å være tålmodig og lete målrettet etter den bilen man vil ha. Når man endelig finner den etter mye prøving og feiling kan man derfor slå til i full fart og dermed få hendene på rattet før den glipper til noen andre.

Hvis det er slik at det er bil du er ute etter ønsker vi rett og slett bare å ønske deg lykke til – og kjør pent!