Investeringstips

Nå skal det sies at vi absolutt ikke er noen eksperter på dette som kommer til investeringer og finansmarkedet generelt, men vi har allikevel noen tanker omkring dette som gjør at vi har lyst til å driste oss ut på isen med et slags tips.

Det sies og skrives mye om el-biler her til lands, og Norge er vel kjent som å være noen av de ivrigste på akkurat dette feltet. Fremtiden til el-bilen ser bra ut slik situasjonen er nå, og etter alle solemerker kommer det bare til å bli bedre jo lenger frem vi ser. Teslaen har vært en ener på markedet og selv om den er dyr så har den allikevel solgt godt. Designet har vært meget flott og har garantert tiltrukket seg mange kjøpere, men den fremste fordelen med denne bilen er naturligvis rekkevidden.

Nå kommer det imidlertid flere andre konkurrenter på banen med nye modeller som utfordrer Teslaen på akkurat dette med rekkevidde, og i tillegg til en betydelig lavere pris. Den bilen det snakkes aller varmest om for øyeblikket er Opels herlige modell Ampera -E!

For det første er det en utrolig flott bil, og for det andre har den en meget bra rekkevidde på batteriene. Dette betyr at Teslaen har fått en verdig konkurrent og denne er allerede forhåndsbestilt i stort antall i Norge.

I tillegg har den et navn med skikkelig snert i, og vi må si at Opel har vært flinke på dette feltet. Kan det derfor være en ide og sette noen kroner på Opel? For eksempel i en cfd-handel? Nettmeglere finner du overalt så der er det rett og slett bare å velge og vrake.

Fordelen med cfd’er er at du ikke behøver å investere så mye penger, men faktisk kan nøye deg med noen få tusenlapper og få enorm avkastning – hvis du lykkes da. Går det feil så taper du pengene dine, bare så du er klar over det.

Men vårt tips er altså at Opel vil oppleve bedre tider nå fremover og Amperaen vil nok ha en finger med i spillet.

Les mer om Opel Ampera-E her.