Jakten på de billige kredittkortene

Husk på at mange kredittkort gir innehaveren en rekke fordeler som kan spare en for masse penger. Dette er noe man skal ta på alvor, og hvis man er flink så kan man gjøre gode besparelser når man skal bruke kortet. Det handler kort og godt om å bruke kredittkortet i stedet for det vanlige bankkortet, og gjør man det så kan man lett spare penger. Når man har brukt kredittkortet logger man seg enkelt og greit inn på nettbanken eller på mobilbanken og overfører beløpet man har brukt på kortet fra lønnskontoen. På denne måten sørger man hele tiden for at man aldri har gjeld på kortet sitt, samtidig som man har god kontroll over pengebruken i hver periode.

Men som sagt: det er mange som jakter på kredittkort som er billige og det er jo forståelig … på én måte. Som sagt så skal man jo aldri la gjelden på slike kort få lov til å forrente seg, for ettersom rentene er så høye på kortene blir kostnadene så store. Du kan sjekke denne listen for å finne ut hvilke kort det er som har de laveste rentene.

Tenk også over hvilke fordeler du ønsker at ditt kredittkort skal ha, ettersom det tilbys litt forskjellige ting av de forskjellige bankene. Noen foretrekker å få rabatt på drivstoff, mens andre ønsker å få muligheten til å samle poeng gjennom vanlig bruk. Noen kort tilbyr sågar cashback, altså at man får godskrevet penger på sin kredittkortkonto etter at man har brukt kortet, og da sparer man enkelt og greit penger.

Det finne massevis av forskjellige kort så her er det bare å gå gjennom utvalget og se hvilket kort som passer de kravene du måtte ha. Her er det bare å velge og vrake, og som sagt anbefaler vi deg å finne en side som sammenligner kort slik at du får litt assistanse – utvalget er som sagt meget stort så det kan være vanskelig å finne frem i denne jungelen.