Lån uten sikkerhet

Det er mange som har lyst til å kjøpe seg både bil og motorsykkel men som ikke har den egenkapitalen som ofte kreves.

Det er imidlertid fullt mulig å få tak i lån på andre måter og da snakker vi selvsagt om forbrukslån, og da trenger man overhodet ingen sikkerhet eller egenkapital – og pengene er raskt på konto.

kjøpe bil

Bankene som tilbyr forbrukslån har begynt å tilby stadig lavere renter som følge av en hardere konkurranse, og samtidig ser man at stadig flere nordmenn gjør opp for seg når det kommer til forbrukslån. Forbrukslånet er en meget fleksibel måte å betale for seg på, og ettersom man kan bruke pengene til hva man vil har man derfor stor frihet.

Det beste med lånet er imidlertid at det utbetales så kjapt som det faktisk gjør, og fra man søker til man har pengene på konto tar det maksimalt to dager hvis alt går knirkefritt – og noen ganger kan pengene faktisk være på plass den samme dagen. Årsaken til at det går såvidt hurtig er at man ikke trenger å stille pant i eiendom eller eiendeler, og dermed unngår man forsinkende papirarbeid. Når man i tillegg som oftest også kan signere lånepapirene ved hjelp av BankID sier det seg selv at det prosessen er skikkelig strømlinjeformet.

Som vi nevnte tidligere står man altså fritt til å bruke pengene man låner til akkurat hva man vil, men det anbefales at man bruker dem på noe som har en faktisk verdi, og i så måte vil en MC eller en bil være et godt alternativ. Hvis du vurderer å ta opp et slikt lån anbefaler vi også at du er forsiktig med hvor mye du låner, ettersom dette er et lån som i aller høyeste grad skal betales tilbake. Lån derfor ikke mer enn det du har råd til og ta en oversikt over økonomien din før du godtar lånet. Husk at ethvert lån vil ha stor innvirkning på en persons hverdagsøkonomi.