Ny finansbank på markedet

Annonsetekst for Stkfinans.no

Vi er som kjent levende interessert i biler og alt som har med det å gjøre, og det innebærer naturligvis også finansieringsmulighetene som finnes. Vi synes derfor det er helt naturlig å presentere nye aktører på markedet når de kommer.

Denne gangen er det STK Finans som skal få vin velfortjente plass i rampelyset, og den får de med god grunn. Dette er en ny og spennende finansaktør som opererer i markedet som har spesialisert seg på lån uten sikkerhet. Denne formen for lån er populær til bilfinansiering og det er flere grunner til akkurat det. Dette skal vi ikke gå så mye inn på men vi skal heller se litt nærmere på hvordan STK Finans jobber.

I svært mange tilfeller kommer man spontant over en bil man ønsker å kjøpe, og da gjelder det å ha pengene klar eller å kunne skaffe seg dem kjapt. Et usikret lån er i så måte helt ypperlig ettersom du kan ha pengene på kontoen din i løpet av en dag – hvis du er kjapp og påpasselig. Når lånet er usikret innebærer det altså at man ikke trenger å stille noen eiendeler i pant for lånet, og dermed går prosessen mye hurtigere enn om man skulle søke om et tradisjonelt lån i banken. Man kan også signere lånepapirene ved hjelp av Bank-ID for å fremskynde prosessen ytterligere, og det er derfor man faktisk kan ha pengene på kontoen samme dag som man søker.

STK Finans jobber på en spesiell måte: de tar i mot din søknad og gjennomgår den (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.). Er det noe feil i den får du en telefon slik at man kan rette opp feilen og dermed unngå tap av tid. Deretter videresender de denne søknaden til en bråte med banker og avventer deretter tilbud fra dem. Når disse kommer med tilbud/avslag får du formidlet det aller beste lånetilbudet. Du står da fritt til å takke ja eller nei, alt etter hvordan du vurderer det.