Rullende muligheter!

Er du ute etter å utvide driften i bilverkstedet ditt eller å starte opp en helt ny bedrift med det målet for øyet å være din egen sjef? Da har du mange muligheter, men få er så gode som den vi skal lansere her!

Som alle vet: det havarerer biler til stadighet langs de norske veiene og trafikken er spesielt stor på sommerhalvåret. Men visste du at hele 9 av 10 feil som oppstår på biler faktisk kan utbedres på stedet? Det betyr at det i 90% av tilfellene er unødvendig å taue bilen til et verksted, og hvis man som bedrift har muligheten til å rykke ut vil det spare både kapasitet og ikke minst penger for bilisten.

Hva er det egentlig vi prøver å si her: jo, start opp ditt eget spesialverksted med biler som kan rykke ut og gjøre jobben der bilene står havarerte: et rullende verksted, med andre ord! Hvis dette er noe du allerede har tenkt på så anbefaler vi deg enkelt og greit å realisere denne planen, for det har allerede Falck gjort for et par år tilbake.

Det er naturligvis er grunn til at Falck har gått til dette steget, og i artikkelen vises det til at de klarte å fikse opp i problemene i 86% av tilfellene hvor de rykket ut – det viser at det er et stort marked der ute. Har du muligheten til det så hvorfor ikke søke om et billån i dag og begynne jobben med å skaffe deg ditt eget rullende verksted? Da kan du rykke ut på stedet og hjelp de menneskene som måtte være strandet der – husk at sannsynligheten for at du kan assistere dem som står fast er meget høy: altså 90%!

Dette gir deg en spennende og givende arbeidshverdag hvor du ikke behøver å dra tilbake til det samme verkstedet og det samme miljøet hver eneste dag. En godt utrustet varebil av typen Vivaro vil kunne romme nesten et helt verksted med tanke på utstyr og verktøy, samt reservedeler.

Hvorfor ikke hoppe i det og starte med din helt egen forretning i dag?