Saab – en kjærlighetshistorie!

Biler, motor og alt som har med dette temaet å gjøre er noe vi selvsagt er svært opptatte av og det har vi sikkert understreket mange ganger.

Vi har en stor forståelse for mennesker som bruker all sin tid og omsorg på bil, og vi skjønner hvorfor det blir slik. Har du sterke følelser for din hobby og behersker det er det helt naturlig at dette blir noe som opptar et menneske – uansett hva denne hobbyen skulle være. Hvor mye tid og penger bruker ikke en fotograf på sin hobby? Hva med de som elsker å trene? Hva med de som har haugevis med dyr? Tiden man bruker gjenspeiler interessen, og da er det naturlig at det også vil være slik for de som har bil som sin store lidenskap.

I bloggen som vi skal sende deg videre til er det uten tvil et menneske som har sin store lidenskap i Saab – og det virker nesten som om det er en kjærlighetshistorie – nesten et forhold som er sterkere enn alt annet. Høres det merkelig ut? Nja, kanskje litt, men det er trolig bare fordi det er merket Saab det dreier seg om, og ikke en klassisk amerikaner eller en heftig italiener! Men har man funnet kjærligheten så har man funnet den, og som kjent kan kjærligheten fungerer slik at det kjennes ut som at man har blitt truffet av lynet! Og slik er det naturligvis også med biler!

Se bare på dette utdraget her, og klikk på linken hvis du vil lese mer:

Jag beundrar entusiasmen och styrkan bland Saabfolket, kämparglöden, själen som känns och finns i bilarna, kopplingen mellan bil och förare, och historian som ligger bakom detta. Och jag är förevigt tacksam för det Saab gett mig och fortsätter att ge, och jag vet att jag inte är den enda som känner så.

Store følelser eller hva!? Dette er nydelig!